Håndkletørker

Småtteriet som gjør susen

Etter å ha saget hull i både tak og vegger så har Arve god kontroll på hvor tykt ting er og hvor det er feste. Her er bilde av tverrsnitt av vegg og tak:

Nå er vogna blitt slik vi  vil ha den. En av de siste småtteridingsenen som kom på plass var håndkletørkeren. Skrudd inn i ytterveggen. Strøm ble tatt ved å legge ledning i øverkant, bak innredningen og inn i et klesskap ved siden av badet.

Til venstre er en bit av taket. Der er skumgummi innerst i vogna, så finer, så en slags skum og til slutt en tynn blekkplate. Til høyre er tverrsnitt av veggen. Her er teppe innerst, så finer, skum og blekk. Tykkelsen er lik på vegg og tak. Begge er 43mm tykk. Når en skal skru fast noe som ikke er gjennomgående så holder det å skru gjennom finerplaten fra innsiden. Det er ikke noe feste i dette skummet.

Ei kontakt på badet var noe jeg ønsket meg veldig i den gamle vogna vår. Nå har Arve, da han likevel var i gang med strøm til håndkletørkeren, laget ei dobbelkontakt inne i klesskapet rett ved siden av badet, så dette blir toppers: